perjantai 27. huhtikuuta 2012

CANDY KING

Yritys perustettiin Ruotsissa vuonna 1984 nimellä Karamellkungen.
Vuonna 1997 Fazer-konserni osti Karamellkungenin ja suomalaisen Candyland OY:n.
on säilytetty alkuperäinen nimi Karamellkungen. Vuonna 2008 Accent Equity osti Candykingin/Karamellkungenin. Accent Equity on noteeraamattomiin pieniin ja keskisuuriin pohjoismaisiin yrityksiin erikoistunut sijoitusrahasto. Koska yrityksellä on yli 20 vuoden kokemus irtomakeisten kokonaiskonseptin markkinoinnista, se on sekä edelläkävijä että markkinajohtaja Suomessa, Norjassa, Ruotsissa ja Isossa-Britanniassa, ja se toimittaa makeisia myös Baltian maihin ja Irlantiin.
Candyking Finland on lähtöisin pienestä makeisten tukkukaupasta nimeltä Candyland, joka perustettiin Karkkilassa vuonna 1990. Candyland vastasi pääasiassa itse makeisten tuotannosta.
Fazer osti Candylandin vuonna 1997, ja kolme vuotta myöhemmin yrityksen nimi muutettiin muotoon Candyking Finland Oy. Candyking International muodostettiin eri maiden toiminnan yhteensovittamiseksi
Vuonna 2007 Candyking on Suomen johtava irtomakeistoimittaja, jonka markkinaosuus on yli 65 prosenttia ja jolla on yli 1 500 palvelupistettä kaikissa Suomen suurimmissa päivittäistavaraketjuissa ja elokuvateattereissa. Tavoitteemme tehdä Suomesta makeampi paikka jatkuu.
Vuonna 2008 Accent Equity osti Candykingin/Karamellkungenin.
    Candy King
teksti ja kuva lainattu http://www.candyking.com/Candyking/templates/Candyking_Page.aspx?id=2124&epslanguage=FI
Tykkään kovista ja väkevistä nameista ja niitä voi ostaa kaikista marketeista ja vähemmän tykkään vaahtonameista ja pehmeistä namuista muitakin namien valmistajia on esim leaf,fazer.

Postaaja:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti